Şebnem Ferah - Üvey Akorları ve Tabları

Aradığınız akor, nota, tab vs. dökümanları bu bölüme yazabilirsiniz.

Şebnem Ferah - Üvey Akorları ve Tabları

İleti anesthesia 22 Ağu 2008, 13:54

intro:
___________________x3_______________ _________________x1_____
e --------------0---------------------------0-------------0---------------------------
b -----------0-----0--------------0------3---3--------0----0------------0-----------
g --------2-----------2--------2-------2------------2---------2-------2--------------
d -----2-----------------2--3--------0------------2-------------2--3-------0---------
a --0--------------------------------------------0--------------------------------------
e ---------------------------------------------------------------------------------------

Asus2___________________
Biraz sarhoş biraz aşığım ben
F7Madd11________Asus2
Uyurken siz umudu ararım
F7Madd11___Asus2
Yok ellerimde aşkım
F7Madd11______Asus2__E
Yok ne üzgün ne kırgınım

Üvey çocuk olmadım... Üvey anne olmadım...
Üvey insanlık mı alın yazım...
e --------------0---------------------------0-------------0--------------------------0-----
b -----------0-----0--------------0------3---3--------0----0------------0-------3----3--
g --------2-----------2--------2-------2------------2---------2-------2-------2----------
d -----2-----------------2--3--------0------------2-------------2--3-------0-------------
a --0--------------------------------------------0-----------------------------------------
e ------------------------------------------------------------------------------------------

Aşkına doyamadım... Karardı aydınlığım...
Üvey aşklar mıymış alın yazım...

Acıyı da derdi de severim ben
Yanımdan geçer beni büyütürler
Yok yok olmaz inancım
Yok ne üzgünüm ne kırgınım

Asus2: x02200
F7Madd11: 133200
anesthesia

Akorlar, Notalar, Tablar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir